Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός θέλει να κινηθεί νομικά κατά της Wikipedia

Author

Categories

Share

Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός θέλει να κινηθεί νομικά κατά της Wikipedia

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Νικολέττα Βλαβιανού, η οποία μίλησε για το θέατρο, αλλά και την απόφασή της να κινηθεί νομικά ενάντια στο Wikipedia.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στο «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα είπε: «Ήταν να είμαι και σε μια δουλειά και μου είπαν ‘δεν σε θέλουν στην ΕΡΤ’, δεν το πιστεύω όμως γιατί εγώ δούλευα στην ΕΡΤ. Πιστεύω ότι τέτοιες ατάκες τις χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία, δεν περνάνε πλέον, είναι ντροπή να τα κάνουν αυτά τα πράγματα. Έχει γίνει ολόκληρο κίνημα αλλά οι άνθρωποι συνεχίζουν τα ίδια».

H καταχώρηση του Wikipedia για τη Νικολέττα Βλαβιανού

Τέλος η Νικολέττα Βλαβιανού αναφέρθηκε στη λάθος ηλικία που έχουν καταχωρήσει στο Wikipedia λέγοντας: «Πάω να συζητήσω για μια δουλειά και συναντώ έναν κύριο ο οποίος ήταν περίπου 10 χρόνια μεγαλύτερός μου, φαινόταν.

Κάποια στιγμή μου λέει για ένα γεγονός που το είχε ζήσει η μάνα μου και τον ρωτάω κάποια στιγμή γιατί μου μιλάει σαν να είμαι μεγαλύτερη;

Και μου απαντάει ‘μα στο wikipedia λέει άλλα’. ‘Άσε το wikipedia ρε άνθρωπε’ του είπα. Αλλά επειδή έχω μάθει ότι συνάδελφός μου επενέβη με δικηγόρο, θα το κάνω κι εγώ. Όχι μόνο γι’ αυτό, αλλά επειδή έχει και ένα ελλιπέστατο βιογραφικό».

Author

Share