Γ.Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας υπέπεσε σε μέγιστο πολιτικό και ηθικό ολίσθημα υιοθετώντας τις αθλιότητες του κ Γιαννάκου»

Author

Categories

Share

Γ. Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας υπέπεσε σε μέγιστο πολιτικό και ηθικό ολίσθημα υιοθετώντας τις αθλιότητες του κ Γιαννάκου»

«Πυρά» κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου με αφορμή ανάρτηση του προέδρου τού ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ για τις μονάδες εντατικής θεραπείας, η οποία συνοδεύτηκε με το #vipΜΕΘ.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο κ. Οικονόμου «ο κ. Τσίπρας υπέπεσε σε μέγιστο πολιτικό και ηθικό ολίσθημα, υιοθετώντας ουσιαστικά τις αθλιότητες του κ Γιαννάκου», ενώ συμπληρώνει πως τις εν λόγω «αθλιότητες» απορρίπτει η ιατρική κοινότητα και αρνείται, όπως λέει «προς τιμήν του, να στηρίξει ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ξανθός».

Καταλήγοντας ο κ. Οικονόμου τονίζει πως «αν (σ.σ. ο κ. Τσίπρας) δεν ανακαλέσει άμεσα, θα αποδείξει ότι η συκοφαντία και η χυδαιότητα είναι ο μόνος τρόπος αντιπολίτευσης που του απέμεινε».

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

Με τη χθεσινοβραδινή του ανάρτηση -η οποία συνοδεύεται από το εμετικό #vipΜΕΘ- ο κ. Τσίπρας υπέπεσε σε μέγιστο πολιτικό και ηθικό ολίσθημα, υιοθετώντας ουσιαστικά τις αθλιότητες του κ Γιαννάκου. Αθλιότητες που απορρίπτει η ιατρική κοινότητα και αρνείται, προς τιμήν του, να στηρίξει ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ξανθός.

Ο κ. Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να αναφέρει έναν έστω ιατρό που αποφάσισε ποιος θα εισαχθεί σε ΜΕΘ ύστερα από πολιτική εντολή. Αν δεν ανακαλέσει άμεσα, θα αποδείξει ότι η συκοφαντία και η χυδαιότητα είναι ο μόνος τρόπος αντιπολίτευσης που του απέμεινε.

Οι αναρτήσεις του Αλέξη Τσίπρα:

 

Author

Share