Αποκαλύψεις «φωτιά» για την έπαυλη του Playboy: Οι εκρήξεις οργής και τα υπνωτικά χάπια για σεξ (βίντεο)

Author

Categories

Share

Αποκαλύψεις «φωτιά» για την έπαυλη του Playboy: Οι εκρήξεις οργής και τα υπνωτικά χάπια για σεξ (βίντεο)

«Φωτιά» είναι οι διηγήσεις των Playmate για το τι συνέβαινε στην Playboy Mansion του Hugh Hefner, ο οποίος πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2017.

Πιο συγκεκριμένα, η playmate Holly Madison, η οποία έμενε με τον Hefner, αποκαλύπτει στη σειρά ντοκιμαντέρ «Secrets of Playboy», τον ψυχοσωματικό πόνο που υπέστη σαν Playmate επί επτά χρόνια, από το 2001 μέχρι το 2008, στα χέρια του Mr. Playboy.

«Έφτασα σε σημείο όπου έσπασα από την πίεση να μοιάζω με όλες τις άλλες», λέει η Maddison, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει στο reality του E!, «The Girls Next Door».

Η 41χρονη σήμερα Maddison, δήλωσε ότι αφού έζησε έξι μήνες δίπλα αποκλειστικά σε ξανθιές, έκοψε τα μαλλιά της για να τονώσει την αυτοπεποίθηση της. Αλλά αυτό έφερε την οργή του Hugh Hefner. «Όταν εμφανίστηκα μπροστά του με κοντά μαλλιά έγινε έξαλλος. Ούρλιαζε και έλεγε ότι φαίνομαι γριά, φθηνή και σκληρή», αναφέρει η Maddison.

Τη μαρτυρία της για την οργή του Hefner επιβεβαίωσε στην σειρά και ο φίλος του Jonathan Baker. «Το θυμάμαι όταν έκοψε τα μαλλιά της, ήταν πολύ δυσαρεστημένος με αυτό. Ναι, ο κόσμος του», είπε.

«Ο Hugh ήταν πολύ σκληρός στον τρόπο που έλεγε τα πράγματα στην Holly» αναφέρει μια άλλη πρωταγωνίστρια του «The Girls Next Door» και πρώην Playmate Bridget Marquardt. «Μια φορά είχε κατέβει φορώντας κόκκινο κραγιόν και θύμωσε. Είπε ότι μισούσε το κόκκινο κραγιόν και τη διέταξε να πάει να το βγάλει αμέσως, αναφέρει η Marquardt, συμπληρώνοντας ότι δεν ξέσπασε ποτέ όταν άλλες Playmate φόρεσαν κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση.

«Ήταν πολύ απογοητευτικό που την έβλεπες έτσι κάθε μέρα», συνεχίζει. «Όλο το δράμα που συνέβαινε και η ένταση. Μπορούσα σίγουρα να δω ότι η Maddison βάδιζε προς την κατάθλιψη και ήταν συνεχώς λυπημένη. Η συμπεριφορά της είχε αρχίσει να αλλάζει».

Η Madison πιστεύει πλέον πως η επιλογή της να ζήσει εκεί ήταν επικίνδυνη. Αλλά και άλλες Playmate βίωσαν παρόμοια περιστατικά. «Ο Hef προσποιήθηκε ότι δεν είχε εμπλακεί σε χρήση σκληρών ναρκωτικών στην έπαυλη, αλλά αυτό ήταν απλώς ένα ψέμα», λέει η πρώην Playmate Sondra Theodore, που βρέθηκε εκεί από το 1976 μέχρι το 1981.

Η Sondra υποστηρίζει ότι τους έδιναν υπνωτικά χάπια. «Συνήθως έπαιρνες μόλις το μισό. Αλλά αν έπαιρνες δύο, θα λιποθυμούσες», αποκαλύπτει η 64χρονη σήμερα Theodore. «Οι άντρες ήξεραν ότι μπορούσαν να πείσουν όλα τα κορίτσια να κάνουν ότι ήθελαν όταν τους έδιναν ένα χάπι», συμπλήρωσε.

Η πρώην γραμματέας του Hefner μάλιστα επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της Theodore, ότι ο τότε εργοδότης της νάρκωνε τις γυναίκες στην έπαυλη. «Τα χάπια ήταν leg-spreaders, (μεταφράζεται ως «άνοιγαν πόδια»), αυτό ήταν άλλωστε και όλο το νόημα τους» λέει η Lisa Loving Barrett στη σειρά. «
Ήταν αναγκαίο κακό, αν θέλετε, για να συμμετέχεις στο πάρτι».

Η Barrett εργάστηκε στην έπαυλη από το 1977 μέχρι το 1989 και παραδέχθηκε ότι μαζί με τον Hefner και άλλους γύρω του, εξασφάλιζαν συνταγές για χάπια, ώστε να υπάρχει μια σταθερή ποσότητα ναρκωτικών στο σπίτι. Είχαμε συνταγές σε μερικά από τα ονόματά μας», λέει η Μπάρετ. «Υπήρχαν συνταγές στο όνομα της Sondra, στο όνομα του Hef και στο όνομά μου και στο όνομα της Mary… Κρατούσαμε ένα ημερολόγιο γραφείου που έγραφε Lisa’s Q ή Hef’s Q ή Sodra’s Q».

Η εκπομπή «Secrets of Playboy», που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιναουαρίου, θα αποκαλύψει επίσης τις σeξουαλικές επιθέσεις, την κατάχρηση ναρκωτικών, την πορνεία, αυτοκτονίες και δολοφονίες που, για περισσότερες από έξι δεκαετίες, φέρονται να ήταν καλά κρυμμένες πίσω από τη γυαλιστερή πρόσοψη της αυτοκρατορίας του Hefner.

Author

Share