Επιμένει η Τ.Νόβα: «Δεν έχω να δώσω αναφορά σε κανέναν, μπορώ να κάνω ό,τι θέλω»

Author

Categories

Share

Επιμένει η Τ.Νόβα: «Δεν έχω να δώσω αναφορά σε κανέναν, μπορώ να κάνω ό,τι θέλω»

Μετά το βίντεο που ανάρτησε η Τζούλια Νόβα σχετικά με τη μητρότητα, δέχτηκε εκατοντάδες αρνητικά σχόλια από γυναίκες, οι οποίες ενοχλήθηκαν από τα όσα είπε.

Στην εν λόγω ανάρτηση, η πρώην παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις μαμάδες, που παραπονιούνται για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο μεγάλωμα των παιδιών τους.

«Θέλω να μιλήσω σε όλες εσάς οι οποίες μονίμως παραπονιέστε για το πόσο κουρασμένες είστε από τα παιδιά σας. Δηλαδή πραγματικά, δικιά σας απόφαση δεν ήταν να τα γεννήσετε;», είχε πει ενώ συμπλήρωσε χαμογελώντας «Κι εγώ θέλω να βγω βόλτες με τις φίλες μου αλλά δεν μπορώ. Εντάξει δεν πειράζει, λίγος καιρός δεν έμεινε μέχρι να μεγαλώσει; όχι; Ζωή να έχουμε και κάποια στιγμή οι βόλτες θα έρθουν. Πόσο πολύ σας καταλαβαίνω».

Αν και η διάθεσή της ήταν χιουμοριστική, δέχτηκε κύμα κατακαραυγής από τις γυναίκες ακολούθους της στο Instagram, οπότε θέλησε να απαντήσει.

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό, δήλωσε: «Μια παρένθεση παιδιά… Όλοι εσείς που μου στέλνετε κακοπροαίρετα μηνύματα, τα οποία έχουν να κάνουν με το βιντεάκι το χιουμοριστικό που ανέβασα χθες, σας παρακαλώ πιείτε ένα ξυδάκι, καλό είναι. Κουνήστε το κεφαλάκι σας, προσπαθήστε να κοιτάξετε τη δουλειά σας και αφήστε τους άλλους να εκφραστούν όπως θέλουν».

«Δεν έχω να δώσω αναφορά σε κανέναν, μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, όπως κι εσείς το ίδιο. Θα σας αρέσει να σας πω εγώ πώς να κάνετε τη ζωή σας;», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Πάνω στο story έγραψε: «Αν θέλω και όποτε θέλω, θα λέω ό,τι θέλω. Θα κάνω αστεία που θέλω και δεν πρόκειται να δώσω αναφορά ή να πάρω άδεια από κανέναν σας. Ευχαριστώ».

Η απάντηση της Τζούλια Νόβα στα αρνητικά σχόλια για τις δηλώσεις της για τη μητρότητα

 

Author

Share