ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/11/2021

Author

Categories

Share

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/11/2021

Ώρα να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας και να τα κάνουμε πραγματικότητα! Εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα καιετοιμαζόμαστε για σημαντικές απολαβές και ωφέλιμα αποτελέσματα! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, υπόσχεται εύνοια σε επικοινωνίες και μετακινήσεις!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η τύχη είναι απόλυτα στα χέρια σου φίλε Κριέ, όσον αφορά ουσιαστικές επιθυμίες που έχεις στόχο να κάνεις πραγματικότητα εδώ και αρκετό καιρό! Διεκδίκησε και εκπλήρωσε λοιπόν αυτά που θες, εκμεταλλευόμενος την δυνατή σου διορατικότητα και δύναμη! Το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα δώσει θέληση και σιγουριά στον εαυτό σου, σε ό,τι κι αν κάνεις την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να βιώσεις καυτές παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος έχεις πολλές ευκαιρίες για να έχεις το πάνω χέρι στις ερωτικές σου επαφές, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την αισθησιακή σου ζωή και να κατακτήσεις το πρόσωπο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα θα έχεις ωφέλομες αποκαλύψεις όσον αφορά την πρόοδο σου! Μπορείς με ευκολία πλέον, να διευθετήσεις οφειλές και εκκρεμότητες στον οικονομικό τομέα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει σήμερα να πάρεις ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, που θα βελτιώσουν στο έπακρο αυτόν τον τομέα! Αν τελευταία είχες μία παρεξήγηση με κάποιον, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί, αρκεί να δράσεις σωστά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες σημαντικές γνωριμίες, που πολύ πιθανόν αργότερα να οδηγήσουν σε μία σταθερή και όμορφη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις την απόλυτη ανανέωση στην σχέση σου σήμερα, η οποία βελτιώνεται στο έπακρο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο σου, που θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία οικονομική λύση έρχεται και σε βγάζει από το άγχος και την αναποφασιστικότητα! Επαγγελματικά, οι συνεργασίες σου είναι άψογες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα σου δώσει εύνοια στην καθημερινότητα σου και θα γλυκάνει με ποικίλους τρόπους την καθημερινότητα σου! Επίσης, φροντίζεις τον εαυτό σου και ανανεώνεσαι, λάμπεις, ενδυναμώνεσαι ψυχικά και κάνεις θετικές κινήσεις ώστε οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, λες όχι στο φλερτ, τις επιφανειακές γνωριμίες και τα παιχνίδια και ναι μόνο σοβαρές ερωτικές προτάσεις πια! Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε με πράξεις τον έρωτα σου και αυτό θα κάνει το άλλο σου μισό, να μην αμφιβάλλει πια για το πόσο τον αγαπάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, τα προβλήματα επιτέλους λαμβάνουν! Στα επαγγελματικά σου, ήρθε η στιγμή να καταφέρεις πολλά και να καταπλήξεις τους με τις αποδόσεις σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει απολαύσεις, δημιουργικότητα και λάμψη! Έχεις όλη την προσοχή πάνω σου, ανανεώνεσαι κοινωνικά και καταφέρνεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου φήμη και την δημοτικότητα σου! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές! Ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι προ των πυλών ! Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου και περνάτε υπέροχα με ποικίλους τρόπους μαζί με το ταίρι σου, που σε κακομαθαίνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, θα έχεις επαίνους και επιτυχία! Οικονομικά, οφείλεις να αποφύγεις υπερβολές και ρίσκο!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, βελτιώνεις αρκετά θέματα, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που επιθυμείς, αφού η τύχη σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που είχες καιρό και σε αγχώνουν! Προσπάθησε τώρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις συγγενικές και οικογενειακές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ρομαντικά μηνύματα και φλερτ, αλλά και μία ευκαιρία να έρθεις ξανά σε επαφή με έναν έρωτα από το παρελθόν! Η επανασύνδεση είναι πιθανή σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα σήμερα, για μία απόφαση συμβίωσης, αλλά και για να λύσετε σε πολλά παλαιά προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα έχεις άγχος, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων! Επαγγελματικά, είσαι ικανός και ακούραστος, πράγμα που αναγνωρίζεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, ευνοούνται απόλυτα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, αλλά και σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Μία ευχάριστη είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και αλλάζει τα δεδομένα σου! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες και συζητήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την χαρά του φλερτ και κάπως έτσι, έρχεται η ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε συναρπάσει και πιθανόν να οδηγηθεί σε μία όμορφη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση και τα τρυφερά λόγια, θα σε φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφο, με τον οποίο θα πάρετε μία κοινή απόφαση σήμερα, που θα ωφελήσεις την σχέση σας στο άμεσο μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, η ημέρα είναι ιδανική για συμφωνίες και υπογραφές! Επαγγελματικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές για σένα, λόγω των αξιοθαύμαστων εκφραστικών σου μέσων!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ζυγέ, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη γοητεία σου! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, πιο εύκολα τώρα, που σε χαρακτηρίζουν υπομονή και επιμονή! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες και είχες ανάγκη! Προσοχή μόνο στην τάση σου για δογματική συμπεριφορά και ξεροκεφαλιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα και διοχέτευσε την ενέργεια σου, στο κρεβάτι με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, δεν παρασύρεσαι πια κι ούτε ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αφού πρώτα πρέπει να σου αποδείξει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εύνοια στα οικονομικά σου θα έχεις, σε κάθε κίνηση ή δράση σήμερα! Επαγγελματικά, θα έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό είναι το χαρακτηριστικό, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές κάθε είδους διορθώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου και να κάνεις επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα! Είσαι ιδιαίτερα δυναμικός, δραστήριος, αποφασιστικός και ικανός να καταφέρεις ότι επιθυμείς, τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία συναρπαστική πρόταση! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις τον έρωτα, αφού οι εξελίξεις θα είναι θετικές για σένα! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να ερωτευτείς, να ενθουσιαστείς, να το γλεντήσεις και να φλερτάρεις ασταμάτητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα μόνο επιτυχία και εύνοια θα έχεις σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις πλέον! Κινήσου παρασκηνιακά και θα βγεις σίγουρα κερδισμένος! Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και αναγνώρισε τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που θες και να τα κατακτήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, απολαμβάνεις την μαγεία ενός κρυφού έρωτα που σου αναστατώνει ευχάριστα την ζωή! Αν όμως είσαι σε σχέση, χρειάζεται προσοχή, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις που θα σε βλάψουν. Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής, αποκαλύπτεται και σου δίνει χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι μάλλον απρόσεκτος, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου! Οικονομικά, δεν θα πιστεύεις ούτε ο ίδιος την τύχη σου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν έμπρακτα και αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τα σπουδαία σχέδια σου! Έρχονται σίγουρα σήμερα θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και ευκαιρίες να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους. Πιθανές είναι και νέες φιλίες, που έρχονται για να μείνουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και κατακτάς το αντικείμενο του πόθου σου, το οποίο μαγεύεται από το συναρπαστικό σου ολοκαίνουργιο ταπεραμέντο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις και βελτιώνεις στο μέγιστο και με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου σχέση! Οι φίλοι σου σε βοηθούν πολύ και καταφέρνεις και ξεπερνάς ένα μεγάλο πρόβλημα που είχες με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά έχεις τύχη, απλά πρέπει να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες, για να πετύχεις αυτό που θες! Στον τομέα της καριέρας, τα πας περίφημα με συναδέλφους ή συνεργάτες σου και αυτό ευνοεί την πρόοδο σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι γύρω σου πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν για αυτό που είσαι, αναγνωρίζοντας το κύρος σου, τις προσπάθειες και τους αγώνες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση, παρά τις εφήμερες χαρές του έρωτα! Δεν αποκλείεται μάλιστα τώρα, να κάνεις μία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος δείχνει με κάθε τρόπο το ουσιαστικό ενδιαφέρον του και αυτό ανανεώνει και ενδυναμώνει την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά παίρνεις ωφέλιμες αποφάσεις και κάνεις έξυπνες αποτελεσματικές κινήσεις! Στον τομέα της καριέρας , τα πράγματα εξελίσσονται άψογα, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύς, το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, σου δίνουν άπλετη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις σήμερα! ! Η κοινωνικότητα σου αλλά και η οξυδέρκεια σου, θα γίνει ο σύμμαχος σου για να κάνεις πράξη όλα αυτά που επιθυμείς! Οι συγκυρίες μέσα από επαφές και συζητήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου και να αισιοδοξείς ξανά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις πλήρως την σχέση σου, με ποικίλους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για ερωτική περιπέτεια και καλοπέραση! Τα ερωτικά σχέδια σου μπορούν τώρα να ολοκληρωθούν, χάρη στην αισιοδοξία, την τόλμη και την αυξημένη γοητεία σου! Ευνοείσαι ιδιαίτερα για νέες γνωριμίες και νέα ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα, κυρίως για θέματα που αφορούν σπουδές ή κάποιο όχημα! Στην δουλειά, κάνεις νέα ξεκινήματα και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους!!

Author

Share