Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το κινητό του Μ. Αναγνωστόπουλου

Author

Categories

Share

Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το κινητό του Μ. Αναγνωστόπουλου

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο, το οποίο είχε τραβήξει με το κινητό του ο γυναικοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, πολύ πριν τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Ειδικότερα, στο βίντεο φαίνεται η Καρολάιν σε στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας, λίγους μήνες πριν από τη στιγμή της δολοφονίας της μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, φαίνεται η ίδια να περπατά στην εξοχή χαμογελώντας, ενώ πίσω της είναι ένας από τους σκύλους της. Δίπλα της, βρίσκεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που κρατά στην αγκαλιά του την μικρή Λυδία. Το βίντεο τραβήχτηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, λίγους μήνες πριν ο πιλότος αφαιρέσει τη ζωή της Καρολάιν και σκηνοθετήσει τη ληστεία μέσα στο σπίτι τους.

Σε ένα άλλο βίντεο που βρέθηκε στο κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου η νεαρή μητέρα ρίχνει πασιέντζα καθισμένη στο πάτωμα, ενώ μια γάτα της πειράζει τα χαρτιά και αυτή γελάει. Τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό τέλος της Καρολάιν, την οποία σκότωσε ο σύζυγός της δίπλα στο μωρό τους.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την σκηνή του εγκλήματος», λέει η ιατροδικαστής

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι περιγραφές της Χαράς Σπηλιοπούλου, της ιατροδικαστή του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το πρωινό της 11ης Μαΐου, όταν μπήκα στη σκηνή του εγκλήματος. Μια νεαρή κοπέλα δολοφονημένη στο κρεβάτι της, ένα σκυλί κρεμασμένο στην σκάλα και ένα ορφανό μωρό έξω στον δρόμο σε κάποια αγκαλιά. Είναι πολύ σκληρή αυτή η δουλειά και κάποιες φορές γίνεται ακόμα σκληρότερη», περιέγραψε η Ιατροδικαστής σε συνέντευξή της.

«Παρέδωσα εγκαίρως τις ιατροδικαστικές εκθέσεις του θύματος και του δράστη, κλήθηκα να δώσω περισσότερες εξηγήσεις όταν υπήρχε ένα νέο εύρημα και περίμενα τη στιγμή της κάθαρσης», αποκάλυψε η κυρία Σπηλιοπούλου.

 

Author

Share