Σοκ στην ΕΡΤ γιατρός στον «αέρα» αποκαλύπτει: 38% των περιστατικών Covid αφορούν εμβολιασμένους!

Author

Categories

Share

Σοκ στην ΕΡΤ γιατρός στον «αέρα» αποκαλύπτει: 38% των περιστατικών Covid αφορούν εμβολιασμένους!

Είναι πλέον καθημερινές οι αναφορές που μας έρχονται σχετικά με την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα νοσοκομεία της χώρας εξαιτλίας της εκδικητικής κυβερνητικής πολιτικής που επιμένει στην απομάκρυνση χιλιάδων ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Οι αναφορές αυτές προέρχονται από τους ίδιους τους υγειονομικούς – γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό- και πολλές φορές λέγονται αλήθειες που σοκάρουν και προβληματίζουν.

Για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στον Ευαγγελισμό προειδοποίησε ο επικουρικός πνευμονολόγος Σταμάτης Τσιπιλής.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο κύριος Τσιπιλής είπε σχετικά: «Ένας διασωληνωμένος είναι στον όροφο τέσσερις ημέρες σε αναμονή για κρεβάτι Εντατικής. Κατέρρευσαν συνάδελφοι. Χρειάζονται επαναλαμβανόμενα τεστ και στο νοσοκομείο, καθώς οι εμβολιασμένοι συνιστούν το 38% των εισαγωγών και παρουσιάζουν συμπτώματα στο όριο της διασωλήνωσης»,

Πέρα όμως από τη δραματικότητα της περιγραφής των συνθηκών που επικρατούν σε ένα από τα σημαντικότερα θεραπευτήρια της χώρας, ιδιαίτερη σημασία έχει η αποκάλυψη πως το 38% των εισαγόμενων περιστατικών στην κλινική Covid είναι εμβολιασμένοι ασθενείς. Και αυτό είναι πολύ σοβαρό γιατί απομυθοποιεί το εμβολιαστικό αφήγημα.

Φαίνεται όμως πως αυτά που ακούστηκαν στον αέρα της ΕΡΤ δεν άρεσαν σε κάποιους(βλέπει άλλωστε κανείς στο βίντεο τα παγωμένα πρόσωπα των παρουσιαστών που περίμεναν να ακούσουν μόνο για τους ανεμβολίαστους) και ο κύριος Τσιπιλής αναγκάστηκε σε αναδίπλωση κάνοντας νέα γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρει πως πιστεύει στα αναγκαιότητα του εμβολιασμού και πως ουδέποτε αμφισβήτησε τα εμβόλια αλλά οι δηλώσεις του διαστρεβλώθηκαν.

Γεννάται λοιπόν το ερώτημα αν πράγματι υπάρχει λογοκρισία στην επιστημονική κοινότητα καθώς και άλλοι επιστήμονες έχουν αναφέρει πως δεν τολμούν να εκφέρουν άποψη σχετικά με τα εμβόλια ούτε καν να υπονοήσουν πιθανές παρενέργειες. Αν όντως συμβαίνει τότε μιλάμε για πολιτική εργαλειοποίηση της υπόθεσης.

Παραθέτουμε το βίντεο με τις δηλώσεις του κυρίου Τσιπιλή για του λόγου το αληθές

:

Author

Share