Περιστέρια με καουμπόϊκα καπέλα πετάνε στο Λας Βέγακς! – Κανείς δεν ξέρει το γιατί (βίντεο)

Author

Categories

Share

Πλάνα των περιστεριών που περιφέρονται στους δρόμους του Λας Βέγκας κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, και δείχνουν τα πουλιά να φορούν μικροσκοπικά κόκκινα καπέλα χωρίς να τους πέφτουν από τα κεφάλια τους. Κανείς όμως δεν ξέρει πώς τα πουλιά πήραν τα καπέλα, με μια τοπική ομάδα διάσωσης πτηνών να ανησυχεί.

Η Μαράια Χίλμαν, συνιδρυτής της Lofty Hopes μιας εταιρείας διάσωσης περιστερών, δήλωσε στο CNN πως μάλλον τα μικρά αυτά αξεσουάρ έχουν κολληθεί στα ζώα.

1.575 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

«Όταν τα είδαμε σήμερα, μπορούσες να δεις την κόλλα γύρω από τα καπέλα επάνω στα φτερά τους. Είναι σίγουρα κάτι ανησυχητικό». Η ομάδα διάσωσης έβαλε παγίδες για να προσπαθήσει να πιάσει τα δύο πτηνά που έχουν πάρει τα ονόματα, Κλακ Νόρις (αυτό με το κόκκινο καπέλο) και η Κουλάμιτι Τζέιν (με το ροζ καουμπόικο καπέλο).

Φυσικά, τα περιστέρια έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους κατοίκους του Λας Βέγκας να ψάχνουν να τα βρουν στους δρόμους της πόλης.

«Επιτέλους βρήκα ένα» τουίταρε μία κάτοικος με το όνομα Κασσάνδρα Φλόρες. Όπως δήλωσε στο CNN, δεν πίστευε πως ήταν αληθινά, μέχρι που είδε τον Κλακ Νόρις στην γειτονιά της μητέρας της.

«Στην αρχή ήταν έξω από την πόρτα και ενθουσιάστηκα. Αλλά προτού προλάβω να τραβήξω βίντεο, εξαφανίστηκε» είπε, προσθέτοντας. «Μετά, όταν ετοιμαζόμουν να φύγω, είδα πάλι το περιστέρι και κατάφερα να τραβήξω βίντεο».

Σύμφωνα με φήμες, υπάρχει ακόμη ένα περιστέρι – αυτή την φορά με καφέ καπέλο – που περιφέρεται στους δρόμους του Λας Βέγκας, αλλά η υπεύθυνη της οργάνωσης για την προστασία των πτηνών λέει πως δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Author

Share