«Άγριες Μέλισσες»: Η Ασημίνα σώζει τον Δούκα – Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο; (βίντεο)

Author

Categories

Share

Νέο επεισόδιο για τις «Άγριες Μέλισσες» τη Δευτέρα και οι εξελίξεις μοιάζουν καταιγιστικές.

Ο ΑΝΤ1 έδωσε στη δημοσιότητα το σύντομο τρέιλερ με τα προσεχώς στις «Άγριες Μέλισσες» και οι εξελίξεις φαίνεται πως φέρνουν σημαντικές αλλαγές στο Διαφάνι.

Ο δάσκαλος του χωριού, Λάμπρος, μη μπορώντας να ξεχάσει τον έρωτά του για την Ελένη, της ανακοινώνει πως προτίθεται να χωρίσει την Θεοδοσία για να είναι και πάλι μαζί. Η ανακοίνωση αυτή αναστατώνει την Ελένη από τις «Άγριες Μέλισσες» η οποία και έρχεται σε δύσκολη θέση.

Η Ασημίνα σώζει τη ζωή του Δούκα στις «Άγριες Μέλισσες»
Να θυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Δούκας με τον Νικηφόρο συγκρούστηκαν έντονα. Ο καβγάς λήγει, όταν φίδι δαγκώνει τον Δούκα. Ο νεαρότερος της οικογένειας Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες» θα τρέξει να φέρει βοήθεια στον πατέρα του.

Όπως παρακολουθούμε στο τρέιλερ, η Ασημίνα περνά από το σημείο όπου κείτεται ο Δούκας και του προσφέρει πολύτιμη, για τη ζωή του, βοήθεια. Το γεγονός αυτό κάνει τον Σεβαστό να δώσει την ευχή του στον Νικηφόρο για τον γάμο του με την Ασημίνα, στις «Άγριες Μέλισσες». Η απόφαση αυτή φυσικά προκαλεί την έντονη αντίδραση της Μυρσίνης, η οποία δεν έχει πάψει να πιστεύει πως οι αδερφές Σταμίρη δολοφόνησαν τον γιο της Στέργιο.

Βίντεο: Ο Νέστορας ξεμπροστιάζει τον Κυπραίο στις «Άγριες Μέλισσες»

Στα προηγούμενα επεισόδια παρακολουθήσαμε τον Νέστορα να βρίσκει το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο δωμάτιο του Κυπραίου. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ για όσα θα δούμε στις «Άγριες Μέλισσες» τη Δευτέρα, ο απόστρατος στρατιωτικός θα αντιμετωπίσει ευθέως τον φιλοξενούμενό του για την ύποπτη αυτή ανακάλυψη.

Author

Share